Dezvoltare solutii web, aplicatii web, website-uri corporate, magazine virtuale, solutii custom

Dezvoltare solutii web

Solutiile dezvoltate de noi sunt adaptate necesitatilor afacerii tale, de la constructia unui microsite, website simplu, de prezentare, magazin virtual, portal, aplicatii intranet, CRM(customer relationship management) sau o alta solutie online.

Dezvoltare solutii web

Aplicatiile web construite de noi sunt gazduite pe platformele Windows®, folosind ca baza de date Microsoft® SQL 2005 sau Microsoft® SQL 2008. Folosirea bazelor de date mentionate anterior va face ca aplicatia ta sa raspunda in timpi optimi miilor sau zecilor de mii de vizitatori ai website-ului sau aplicatiei.

Folosirea platformei oferite de Microsoft®, ASP.NET 2.0 sau ASP.NET 3.5 ofera o stabilitate marita in comparatie cu UNIX, detecteaza si recupereaza eventualele erori care pot aparea, determinand astfel functionarea aplicatiei, indiferent de numarul de vizitatori, in parametri optimi.

ASP.NET "output caching" poate imbunatati in mod dramatic performanta si scalabilitatea aplicatiei, magazinului virtual sau solutiei web dezvoltate.

ASP.NET AJAX, noua tehnica nativa pe platforma ASP.NET 3.5 va mari interactivitatea website-ului dvs, tehnica folosita de specialistii nostri.

Folosirea tehnicii Asyncronus Javascript And Xml va face posibila comunicarea aplicatiei web cu serverul fara sa interfereze afisarea si comportamentul paginii web (comanda data prin apasarea unui buton va retrage informatiile primite de la server fara a mai incarca inca odata pagina web).

Va punem la dispozitie specialistii nostri pentru a dezvolta o solutie care sa corespunda necesitatilor afacerii dumneavoastra.

Oricare client aflat in portofoliul nostru poate confirma competenta noastra atat in materie de web development sau dezvoltare solutii online cat si de web marketing.