Consultanta si planificare, arhitectura si design, dezvoltare de aplicatii, campanii de web marketing, servicii SEO, hosting

Servicii

Oferim servicii complete pentru a va atinge obiectivele atent studiate de echipa noastra. Consultanta si planificare, arhitectura si design, dezvoltare de aplicatii, campanii de web marketing, email marketing, si alte tehnici SEO, servicii care vor aduce website-ul in fata concurentei.

Consultanta si Planificare

Un site eficient necesita o definitie clara a obiectivelor si o planificare cuprinzatoare. Pentru site-uri care inca nu au fost construite sau sunt gata sa se supuna unei transformari, putem oferi informatii cu privire la noua arhitectura care ar trebui urmata.

Architectura si Design

Vom organiza toate aspectele legate de proiect pentru a stabili cai pentru dezvoltarea ulterioara a proiectului. Vom crea interfete inteligente si usor de utilizat, cu un accent puternic pe accesibilitatea website-ului sau aplicatiei web.

Dezvoltare aplicatii / website-uri

De la un sistem de gestionare la aplicatii web orientate pe nise specifice, aplicatiile sau site-urile pe care le producem sunt foarte usor de utilizat, modulare si optimizate pentru motoarele de cautare.

E-mail marketing

Expedierea profesionala de e-mailuri/ newslettere catre baza de date a dumneavoastra. Sistemul permite trimiterea de emailuri in format HTML dupa mai multe sabloane predefinite. E-mailurile expediate vor avea un aspect profesional si vor aduce un plus de notorietate brand-ului dumneavoastra. Acceseaza aplicatia Emailer

Campanii web marketing

Realizam campanii de web marketing dupa bugetul clientului, pentru a mari vizibilitatea in nisa potentialilor clientilor ai campaniei de web marketing. Campaniile de web marketing sunt orientate catre nisa specifica de clienti, si, in general, sunt desfasurate pe mai multe website-uri.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizarea pentru motoarele de cautare va fi realizata de specialistii nostri pentru a obtine pozitii de top in motoarele de cautare alese de client. Optimizare este efectuata inca din faza de concept, si cuprinde: studiu cuvinte cheie, oprimizari taguri, link building, inscriere in directoare, etc.

Inscriere in directoare

Inscrierea in directoare este un proces care poate dura pana la 3 luni. Lista este compusa din 900 directoare romanesti. Este recomandata inscrierea in 10 directoare/zi.

Link building

Unul din procesele cheie in SEO este link building-ul. Vom folosi toate resursele in construirea de link-uri de calitate pentru website-ul dvs., care vor mari page rank-ul si vor plasa website-ul in fata concurentei.

Gazduire pe platforma Windows

Oferim gazduire pe platfoma Windows, pentru website-uri si baze de date MS SQL, in care veti beneficia de trafic nelimitat si preturi corecte.